Nebojte se cukru, naučte se s ním spolupracovat
Cukr či glukóza není nepřítel, naše těla jej potřebují. Ale i zde platí, že nic se nemá přehánět. Naučte se pracovat s cukrem ve svém těle s pomocí knihy Pravda o cukru.Máte často špatnou náladu, zdánlivě bez důvodu? Po každém jídle si musíte dát šlofíka? Obyčejný oběd vás vyřídí na pár hodin? Trpíte stárnutím kůže, akné i v dospělém věku? Potýkáte se s nadváhou, či dokonce s nějakou horší obtíží? Pokud jste na více než jednu z těchto otázek (a mohla bych jich položit ještě víc) odpověděli kladně, velmi pravděpodobně se potýkáte s výkyvy cukru (glukózy) v krvi.
Než se pustíte do další drastické diety a jiných řešení, zkuste si přečíst útlou publikaci Pravda o cukru. Francouzská biochemička Jessie Inchauspé se podívala cukru na zoubek a přichází s jednoduchými tipy pro zlepšení kvality našeho života. Nedívá se na glukózu jako na nepřítele, ale spíše jako na kamaráda, s nímž musíme umět nakládat.
Celou recenzi čtěte zde
Autor: Helena Herynková